Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ραπτάκης: «Όλοι μιλούν για τον Πλατανιά»

Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε για την έως τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων»

Βασικός στο κέντρο της άμυνας στα εννέα από τα 10 ματς του Πλατανιά είναι ο Δημήτρης Ραπτάκης, ενώ ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση και στο ντέρμπι με τη Βέροια. Ο 24χρονος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα cretesports και επανέλαβε ότι στόχος είναι η άνετη σωτηρία.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Δημήτρη το σχόλιο σου για το νικηφόρο παιχνίδι με τη Βέροια.

«Κάναμε μια σπουδαία νίκη σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως η Βέροια. Χρειαζόμασταν τόσο πολύ τους 3 βαθμούς για να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα από Βύζαντα και να επιστρέψουμε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας».

Ποιο ήταν το στοιχείο που έπαιξε ρόλο στο να πάρετε τη νίκη και να επιστρέψετε στην κορυφή λίγες ημέρες μετά την χειρότερή σας εμφάνιση στο πρωτάθλημα (σ.σ. στα Μέγαρα);

«Μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε το πάθος, η διάθεση και η συγκέντρωση που είχαμε σαν ομάδα και που καταλάβαμε όλοι ότι τέτοιες εμφανίσεις σαν αυτή με Βύζα πρέπει να τις αποτρέπουμε γιατί δεν μας αρμόζει σαν ομάδα!».

Πιστεύεις ότι δώσατε απαντήσεις με τη νίκη κόντρα στη Βέροια σε όσους πίστεψαν ότι μετά την ήττα από το Βύζαντα θα ακολουθούσαν κι άλλα αρνητικά αποτελέσματα;

«Δεν έχουμε να δώσουμε σε κανέναν απαντήσεις. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να φτάσει κάτι προσπαθεί να το μειώσει για να το φτάσει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στη σκληρή δουλειά που κάνουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και στην μέχρι τώρα πορεία που κάνει η ομάδα και μιλάει όλη η Ελλάδα για τον Πλατανιά και το καλό ποδόσφαιρο που προσφέρει».

Περιμένατε ότι η ομάδα θα είχε τέτοια εκπληκτική πορεία στο ξεκίνημα και στην παρθενική της παρουσία στη Football League;

«Δεν πιστεύαμε ότι θα πάμε τόσο καλά αλλά πιστεύαμε στις δυνατότητές μας γιατί έχουμε δίψα για διάκριση όλα τα παιδιά στην ομάδα. Από εκεί και πέρα με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και την ηρεμία που επικρατεί στην ομάδα έχουμε καταφέρει αυτή την πορεία».

Μέχρι που μπορείτε να φτάσετε; Ο προπονητής σου δήλωσε ότι δεν έχετε τα φόντα για πρωτάθλημα και παραμένει στόχος η παραμονή.

«Όντως, και έτσι είναι. Θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να συνεχίσουμε να παίζουμε και πιο ελεύθερα το καλό ποδόσφαιρου που παρουσιάζουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Η λέξη πρωτάθλημα ή άνοδος δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό σας, από την στιγμή που έχετε κερδίσει ιστορικές ομάδες όπως η Παναχαϊκή, η Βέροια, ομάδες με παρουσία στη Superleague, όπως ο Πανθρακικός και ο Θρασύβουλος, ενώ δεν ηττηθήκατε ούτε από τον Πανσερραϊκό;

«Δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό μας. Εμείς συνεχίζουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει. Όπως είπαμε αυτός είναι η σωτηρία και κάθε Κυριακή μπαίνουμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτό που ξέρουμε και έτσι αποδεικνύουμε ότι έχουμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2012 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep