Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με νέο λουκ το «Μάλεμε»

Ο Τίμος Καβακάς με τους ποδοσφαιριστές του Ο Τίμος Καβακάς με τους ποδοσφαιριστές του

 

Ετοιμη θα είναι η νέα κερκίδα για το ματς με τον Φωκικό.

Με ταχείς ρυθμούς ξεκίνησαν την Παρασκευή (2/12) οι εργασίες για την ανέγερση της νέας κερκίδας στο «Μάλεμε». Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (3/12) και θα είναι όλα έτοιμα για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Φωκικό, όπως ακριβώς είχε δεσμευθεί η διοίκηση. Πλέον το γήπεδο του Πλατανιά θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περίπου 1.000 καθήμενους φιλάθλους.

 

Ευκαιρία σε Θεοδωρέλη
Χωρίς απρόοπτα εξελίχθηκε η προπόνηση, με τον Τίμο Καβακά να δείχνει ενδεκάδα ενόψει Φωκικού. Την πόρτα της χτυπά για πρώτη φορά ο Θεοδωρέλης. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον κ. Καβακά με την απόδοσή του ως τώρα και είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, καθώς επιβάλλεται ένα μίνι ροτέισον προκειμένου να διατηρηθεί φρέσκια η ομάδα. Να σημειωθεί πως είχε ξεκινήσει βασικός στον αγώνα κυπέλλου στις Σέρρες με τον Οδυσσέα. Από εκεί και πέρα ξανά στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Μαρτσάκης που άφησε άριστες εντυπώσεις στον Εύοσμο.

Η πιθανή 11άδα σε διάταξη 4-2-3-1 για τον αγώνα με τον Φωκικό αποτελείται από τους: Λαζαρίδη, Παληγεώργο, Θεοδωρέλη, Κουρτεσιώτη - Πότσι, Γκονζάλες - Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκη - Ναζλίδη.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep