Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έκπληκτος ο Πλατανιάς...

 

Οι Κρητικοί εντυπωσιάστηκαν από τη φιλοξενία του Οδυσσέα Αναγέννησης.

Δεσμοί φιλίας μεταξύ του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και του Πλατανιά Χανίων δημιουργούνται έπειτα από το μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου την Πέμπτη (24/11). Οι «ερυθρόλευκοι» ενυπωσιάστηκαν και την Παρασκευή (25/11) εξέδωσαν ανακοίνωση, ευχαριστώντας την ομάδα των Σερρών.

 

Η ανακοίνωση ανέφερε:

 

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδυσσέα Αναγέννησης, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας των Σερρών για την πολύ ζεστή φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας στο πλαίσιο του αγώνα για τη βʼ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στα μέλη της αποστολής αλλά και στους ποδοσφαιριστές μας ήταν τα κρητικά τραγούδια που ακούστηκαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου και η νοοτροπία που η ομάδα του Οδυσσέα αντιμετώπισε αυτή την αναμέτρηση.

 

Αποδεικνύεται ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί μία ιδεατή ευκαιρία να βγουν στο προσκήνιο ισχυροί δεσμοί φιλίας όπως συμβαίνει με τους Κρητικούς και τους Πόντιους. Ανταποδίδουμε την ευγένεια στο φιλικό σωματείο του Οδυσσέα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα της Football League 2».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep