Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέσα Θεοδωρέλης, έξω Πουλάκης

 

Μία αλλαγή στην αποστολή του Πλατανιά, ενημέρωση από την αστυνομία.

Θέση στην αποστολή του Πλατανιά πήρε ο Θεοδωρέλης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Ο 30χρονος αμυντικός είναι ετοιμοπόλεμος και θα αντικαταστήσει τον Πουλάκη. Την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο πραγματοποίησε το Σάββατο (19/11) το πρωί ο Πλατανιάς, η οποία διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς στο γήπεδο του Μάλεμε. Αμέσως μετά, ο Τίμος Καβακάς ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, η οποία είναι η εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τζανής, Ραπτάκης, Θεοδωρέλης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Μανουσάκης, Πότσι, Παπαζούδης, Τσεσμελής, Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης, Δρακάκης και Δράμι. Εκτός έμειναν οι: Πουλάκης, Μπινιχάκης, Μπελεβέτης, Τσικνίδης, Σκούρτης και Γκολέμης.
Μάλιστα η ΠΑΕ ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της οδηγίες που έλαβε από την αστυνομία στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/11) το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Αναλυτικά: «Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Θρασύβουλο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί, με την Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να εκπροσωπείται από τον Α’ Αντιπρόεδρο και Ταμία, Αντώνη Κοκολοδημητράκη και τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Τρούλη. Σύμφωνα με όσα τονίστηκαν στα στελέχη της Διοίκησης του ΠΛΑΤΑΝΙΑ από την αστυνομία, θα υπάρξει αυστηρός σωματικός έλεγχος στις εισόδους του γηπέδου του Μάλεμε.
Για το λόγο αυτό, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ παρακαλεί θερμά όσοι Χανιώτες φίλαθλοι προσέλθουν την Κυριακή στο γήπεδο να μην κρατάνε μαζί τους κέρματα, αναπτήρες ή οτιδήποτε άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να παρακρατηθούν στην είσοδο. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά του κόσμου ήταν περισσότερο από κόσμια στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον τρόπο που οι Χανιώτες φίλαθλοι εκλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό γεγονός της συμμετοχής του ΠΛΑΤΑΝΙΑ στο πρωτάθλημα της Football League».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep