Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκησε 6-1, έχασε Γκολέμη

Πύρρειος αποδείχτηκε η φιλική νίκη του Πλατανιά με τον Κισαμικό.

 

 

Με τον τραυματισμό του Κώστα Γκολέμη συνδυάστηκε η εύκολη φιλική επικράτηση (6-1) του Πλατανιά επί του Κισσαμικού. Ο αγώνας έγινε την Τρίτη (8/11) το απόγευμα στο γήπεδο του Ταυρωνίτη. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Πλατανιά, λοιπόν, που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, χτύπησε στο γόνατο τη στιγμή που σημείωσε το ένα και μοναδικό του τέρμα ο Κισαμικός και εκφράζονται φόβοι πως έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

 

Τα γκολ για την ομάδα του Τίμου Καβακά σημείωσαν οι Δρακάκης (2), Πουλάκης, Μιρτσέτα, Τσοντάκης και Μαρτσάκης. Για τον Πλατανιά αγωνίστηκαν όσοι έπαιξαν ως αλλαγή με τον Πανθρακικό (Δρακάκης, Παπαζούδης, Μανουσάκης) ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

 

Πλατανιάς: Παπαδόπουλος (46’ Γκολέμης, 75’ Παπαδόπουλος) Θεοδωρέλης, Πουλάκης, Μπινιχάκης, Τσικνίδης, Μανουσάκης, Παπαζούδης, Μιρτσέτα (46’ Μπελεβέτης) Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Δρακάκης

 

Κισαμικός: Βλαχάκης, Μπουρμπάκης (60’ Τουλουπάκης), Παπακαστρίσιος, Ντεντάκης (75’ Πατεράκης), Δαμανάκης (75’ Μαρκετάκης), Κουλάκης (75’ Γιουρουκάκης), Χαλκιαδάκης (75’ Σημαντηράκης), Ανιάγκμπε (60’ Αποστολάκης), Ντόντα (70’ Σουχλάκης), Περράκης (75’ Βογιατζάκης), Βασαδάκης (60’ Περαθωράκης)

 

Last modified onΤρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep