«Αξίζαμε άνοδο με την Παναχαϊκή»

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος δήλωσε ότι η Παναχαϊκή άξιζε την άνοδο με Κατσουράνη - Οφρυδόπουλο.

Ο μέσος Θύμιος Αργυρόπουλος με τριετή θητεία στην Παναχαϊκή (2016-2019) μίλησε στην εφημερίδα Match της Αχαΐας για όσα πέρασε στην ομάδα της Πάτρας, λέγοντας πως άξιζε την άνοδο την εποχή Κατσουράνη - Οφρυδόπουλου.

Δείτε τα αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο κομμάτι που αφορά την Παναχαϊκή:

Πέρα από τον Οφρυδόπουλο, έζησες από κοντά και τον Νίκο Λουμπαρδέα. Πώς βλέπεις τα νέα του καθήκοντα;
«Ο Νίκος είναι γέννημα-θρέμμα της Παναχαϊκής, αγαπάει την ομάδα και έχει ζήσει πολλές καταστάσεις, αλλά έχει προσωπικότητα και γνώση που χρειάζεται η θέση του τεχνικού διευθυντή, προκειμένου να τα καταφέρει. Είναι κατ΄εμέ η ιδανική επιλογή για να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για το τμήμα του ποδοσφαίρου είμαι βέβαιος ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά».

Η σεζόν με Κατσουράνη και Οφρυδόπουλο ήταν χαμένη ευκαιρία να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου;
«Ναι ήταν όντως μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Αξίζαμε να ανέβουμε στην Α΄ Εθνική, δεν τα καταφέραμε και η σεζόν αυτή άφησε μεγάλη πικρία για όσους ήμασταν στην ομάδα. Παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο, με πάθος και θέληση και ο κόσμος ήταν δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Με τόσο μεγάλη συγκομιδή βαθμών ήταν κρίμα που δεν έγινε το μεγάλο βήμα».

* Πλέον ο Αργυρόπουλος παίζει στην Επισκοπή, ενώ στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ήταν στη Δόξα Δράμας.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep