«Δεν μπορούσα να αρνηθώ»

Ο Απόστολος Μακρίδης μίλησε για την απόφασή του να συμφωνήσει με την Παναχαϊκή.

Από την Πέμπτη (27/12) έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα πορευτεί στην τεχνική ηγεσία με τον Απόστολο Μακρίδη. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM 104.0 και ανέφερε αρχικά για την απόφασή του:

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση, η Παναχαϊκή έχει μεγάλο εκτόπισμα σαν ομάδα και είναι αρκετά ψηλό το επίπεδο στην Super League 2», δήλωσε αρχικά.

Πως ήρθε αυτή η πρόταση;
«Και στο παρελθόν είχα κάποιες κρούσεις από ομάδες στην Ελλάδα. Έζησα στην Ελλάδα 8 χρόνια, ξέρω το ποδόσφαιρο, έκανα αρκετούς φίλους εδώ. Ήρθε η πρόταση και θεωρώ ότι είναι ένα καλό βήμα για κάτι διαφορετικό. Πιστεύω στον εαυτό μου. Είναι απαιτητικοί εδώ. Κάποιοι με βλέπουν και με και δυσπιστία και το κάνω και για τον Κύπριο προπονητή που είναι άρτια καταρτισμένος».

Θα πάρετε μαζί σας κάποιον από την Κύπρο;
«Θα δω τι χρειάζεται η ομάδα, τι προσωπικό έχει και θα προσπαθήσω να φέρω ακόμα έναν συνεργάτη μαζί μου από την Κύπρο».

Σε τα κατάσταση είναι η ομάδα;
«Περνά μια κάμψη η ομάδα και ο κόσμος είναι κουμπωμένος. Θέλουν να μπουν στην πρώτη 6άδα, αυτή την στιγμή είναι στην 7η θέση. Η ομάδα θα ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές».

Ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο όπως παλιά;
«Μου είπαν ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο εκδηλωτικός πλέον αλλά αν έρθουν κάποια καλά αποτελέσματα ίσως πειστεί ο κόσμος».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep