Το «αντίο» του Χαλκιά

Ο Κώστας Χαλκιάς αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή. Ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έφερε και την απομάκρυνση του Κώστα Χαλκιά από την Παναχαϊκή. Δύο μήνες μετά την ανάληψη της θέσης του εκτελεστικού διευθυντή ο βετεράνος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε την ομάδα της Πάτρας και ανέφερε σε δήλωσή του:

«Μια συνεργασία, η οποία άνοιξε το καλοκαίρι του 2016 έκλεισε σήμερα. Σε αυτά τα τρία όμορφα χρόνια, με ένα διάλειμμα λίγων μηνών, έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα και είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Παναχαΐκή Συμμαχία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, το τεχνικό επιτελείο με το οποίο συνεργάστηκα και όλους τους υπαλλήλους και το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ για την βοήθεια που μου παρείχαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί αλλά και στους χιλιάδες Πατρινούς φιλάθλους που ήταν κοντά μας σε όμορφες και δύσκολες στιγμές. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ιστορική Παναχαϊκή να αγωνίζεται σύντομα εκεί που είναι η φυσική της θέση και αξίζει να βρίσκεται. Στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Χαλκιά τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχε με την ομάδα μας. Ο Κώστας πρόσφερε πολλά στην Παναχαϊκή, ενώ με το ήθος του και την εμπειρία του βοήθησε σημαντικά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2019 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep