Ήρθαν τα διεθνή πιστοποιητικά

Κανονικά πλέον υπολογίζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Κανονικά πλέον υπολογίζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Η Παναχαϊκή έχει πλέον στα χέρια της όλα τα δικαιολογητικά για τους Πέτριτς, Μοντιέλ και Μόσνι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. 

Τελείωσαν και τυπικά οι μεταγραφές των Νίκολα Πέτριτς, Χοσέ Μοντιέλ και Μπιλέλ Μόσνι στην Παναχαϊκή και έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ και τα διεθνή πιστοποιητικά για τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την περίοδο του χειμώνα, με αποτέλεσμα να έχουν κανονικά πλέον δικαίωμα συμμετοχής. Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, έχει την άνεση να τους χρησιμοποιήσει και στην αναμέτρηση του Σαββάτου (23/2) με τον Απόλλωνα Λάρισας αν κρίνει πως έχουν μπει στο πνεύμα και μπορούν να βοηθήσουν έστω και ερχόμενοι από τον πάγκο. 

Τώρα παραμένει ως μοναδική εκκρεμότητα το διεθνές πιστοποιητικό του Ιβάν Κόβατσετς, ώστε να κλείσει και αυτό το θέμα, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.  

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep