Μοντιέλ για την Παναχαϊκή (video)

Ο διεθνής Παραγουανός μεσοεπιθετικός, Χοσέ Μοντιέλ βρίσκεται καθ' οδόν για τη χώρα μας.

Η Παναχαϊκή την Τρίτη (12/02) διέρρεε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με Λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό και η ιστοσελίδα «sdna.gr» ανέφερε ότι στη χώρα μας έρχεται ο διεθνής Παραγουανός Χοσέ Μοντιέλ, χωρίς, πάντως, να ονοματίσει τον σύλλογο. Δεδομένα η Παναχαϊκή ενδιαφέρεται και είναι σε επαφές μαζί του, όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Super League...

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 31 ετών (19/03/88) μεσοεπιθετικό, ο οποίος μετρά 9 συμμετοχές με την Εθνική Παραγουάης και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για τη χώρα μας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολίμπια Ασουνσιόν και ακολούθως έπαιξε σε Ουντινέζε, Ρετζίνα, Πολιτέκνικα, Τίγκρε, Μπενεβέντο, Νασιονάλ. Τα τρία τελευταία χρόνια έπαιζε στο Περού και τελευταία του ομάδα ήταν η Ayacucho (14 συμμετοχές).

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν οι «κοκκινόμαυροι» καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ή ο ίδιος επιλέξει ομάδα της Super League. Από την ΠΑΕ, πάντως, επιβεβαιώνεται ότι ο Μοντιέλ είναι ο Λατινοαμερικάνος που θέλουν να αποκτήσουν.

Media

Last modified onΤετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 00:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep