Πίστη για καλύτερο β' γύρο

Απόλυτη ικανοποίηση στην Παναχαϊκή για την επικράτηση σε βάρος της Κέρκυρας.

[googlead][/googlead]

Μία μέρα μετά τη σπουδαία νίκη σε βάρος της Κέρκυρας, οι παίκτες της Παναχαϊκής βρέθηκαν στο γήπεδο. Όσοι συμμετείχαν στον αγώνα κόντρα στους Φαίακες έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις που εστιάζαν στην διατήρηση-κατοχή της μπάλας. Όπως είναι φυσικό, η νίκη που επετεύχθη με το φινάλε του πρώτου γύρου προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την επικείμενη ενίσχυση, υπάρχει η πίστη πως τα πράγματα στον δεύτερο γύρο θα είναι καλύτερα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (4/2) για την Παναχαϊκή. Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Κέρκυρα, οι "κοκκινόμαυροι" ξεκινούν τη νέα εβδομάδα με το μυαλό στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αιγινιακό.

Η προπόνηση έγινε στην Αγυιά. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Κέρκυρα, έκαναν ενεργητική και παθητική αποκατάσταση, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν ασκήσεις που εστιάζαν στην διατήρηση-κατοχή της μπάλας. Την Τρίτη (5/2) υπάρχει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη (6/2)».

Last modified onΔευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep