500 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ

Με 500 φίλους του ΠΑΟΚ στην εξέδρα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος στις 8 Ιανουαρίου. Με 500 φίλους του ΠΑΟΚ στην εξέδρα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος στις 8 Ιανουαρίου.

Η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (8/1) τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και στο γήπεδο θα υπάρχει θύρα για τους φίλους του Δικεφάλου. 

Την παρουσία πάνω από 500 φίλων του ΠΑΟΚ αποφάσισαν όλες οι πλευρές στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Παναχαϊκή στην Πάτρα στις 8 Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας της Πάτρας θα παραχωρήσουν θύρα για τους φιλοξενούμενους στο γήπεδο της Αγυιάς που θα έχει χωρητικότητα 500 θέσων. 

Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 3.850 εισιτήρια για τον αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να ταξιδέψουν στην Πάτρα από το Αίγιο, το Αγρίνιο και την Αθήνα, ενώ θα εξυπηρετηθούν και όσοι μένουν στην πόλη της Πάτρας. Σκοπός της Παναχαϊκής είναι να αποτελέσει γιορτή αυτή η επιστροφή της στους «16» του θεσμού από όλες τις απόψεις. 

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep