Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν ο Λαμπρόπουλος

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής που αποχωρεί από το περσινό ρόστερ. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής που αποχωρεί από το περσινό ρόστερ.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως λύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο που δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος αποτελεί παρελθόν για την Παναχαϊκή, αφού δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του και λύθηκε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει. Ο 25χρονος αμυντικός ήταν στην ομάδα της Πάτρας από το καλοκαίρι του 2009 και είχε συμβάλει στην άνοδο από την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Είχε 49 συμμετοχές και ένα γκολ με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ πέρσι στην Football League αγωνίστηκε σε 21 ματς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου με την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή μείωση αποδοχών και ο ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος βοήθησε την ομάδα στην άνοδο της ομάδας μας από την Γ’ στην Β’ Εθνική κατηγορία και ήταν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στον Γιώργο Λαμπρόπουλο καλή σταδιοδρομία τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep