Δουλειά στην τακτική

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή της Παναχαϊκής μετά την προπόνηση του Σαββάτου (15/12). Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή της Παναχαϊκής μετά την προπόνηση του Σαββάτου (15/12).

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής στον τομέα της τακτικής σε όσα θα συναντήσουν μπροστά τους στην αναμέτρηση της Κυριακής (16/12) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. 

Αρκετό βάρος στον τομέα της τακτικής έδωσε το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής στην προπόνηση της Παρασκευής (14/12), με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να πιέζει τους ποδοσφαιριστές στον τομέα της ταχύτητας, στα τελειώματα, αλλά και στην ομαδική τακτική. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνωρίζουν με ακρίβεια τι θα αντιμετωπίσουν μετά την αλλαγή προπονητή στον ΑΟΧ Κισσαμικό και ποια θα είναι η αντίδραση του αντιπάλου μετά την φυγή του Γιώργου Πετράκη και αυτό κάνει πιο δύσκολη την αποστολή τους.

Στα αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν αυτά του Αλέξανδρου Μπιτσάκου και του Ιάσωνα Σταυρόπουλου, οι οποίοι ακολούθησαν το μισό πρόγραμμα σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Το Σάββατο (15/12) μετά την πρωινή προπόνηση, ο Οφρυδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 23:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep