Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εχουμε καλύτερους»

Η Παναχαϊκή με ανακοίνωση της αναφέρει πως έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές από τους Παμπόε, Παπατζίκο και Τέλλο και ρίχνει την ευθύνη για τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Παναχαϊκής στον εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Παπαδημητρίου. Η Παναχαϊκή με ανακοίνωση της αναφέρει πως έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές από τους Παμπόε, Παπατζίκο και Τέλλο και ρίχνει την ευθύνη για τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Παναχαϊκής στον εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Η Παναχαϊκή με ανακοίνωση της βάζει τέλος στα σενάρια για τις μεταγραφές του Παμπόε, του Παπατζίκου και του Τέλλου.

Με ανακοίνωση της η Παναχαϊκή ρίχνει το βάρος των ειδήσεων που διαρρέουν στον Τύπο στον μάνατζερ Δημήτρη Παπαδημητρίου και τονίζει πως δεν έχει ενδιαφερθεί για τους Παμπόε, Παπατζίκο και Τέλλο. Βέβαια λέει πως της έχουν προταθεί, ενώ γνωρίζει και τα ποσά που απαιτούν οι κινήσεις της. Η τακτική της διάψευσης, όπως και στην περίπτωση του Μάριο Μπρέσκα αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δήθεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους Παμπόε , Παπατζίκο και Τέλο.

Η πραγματικότητα είναι ότι ένας Δημήτρης Παπαδημητρίου χωρίς να γνωρίζουμε εάν είναι το πραγματικό του όνομα, τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και του πρότεινε τους άνωθι ποδοσφαιριστές για μεταγραφή στην Παναχαϊκή και μάλιστα με το ποσό περίπου των 10.000,00€ το χρόνο συν το σπίτι τους ο καθένας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή του απάντησε ότι γνωρίζει τους παίκτες, αλλά η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ενδιαφέρεται για αυτούς αφού στην θέση τους έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές.

.

Last modified onΤρίτη, 17 Ιούλιος 2012 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep