«Πάνω από 1.000 διαρκείας»

Ο Κώστας Μπακαλάρος μίλησε για τα εισιτήρια διαρκείας και τα ελκυστικά παιχνίδια που έχει στην αρχή η ομάδα της Πάτρας.  Ο Κώστας Μπακαλάρος μίλησε για τα εισιτήρια διαρκείας και τα ελκυστικά παιχνίδια που έχει στην αρχή η ομάδα της Πάτρας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος, μίλησε για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας της Πάτρας και τους χορηγούς που περιμένουν. 

Την πεποίθηση πως θα ξεπεράσει η Παναχαϊκή τα 1.000 εισιτήρια διαρκείας εξέφρασε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος τόνισε πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και τα τρία μεγάλα ματς που έχει η ομάδα της Πάτρας στην έδρα της με την έναρξη. Οι δηλώσεις του:

«Είμαστε σε καλό δρόμο αφού έχει δοθεί ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων. Πιστεύω ότι όσο θα πλησιάζει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η έναρξη του πρωταθλήματος η ζήτηση συνεχώς θα αυξάνεται αφού ξεκινάμε με μια τριάδα αγώνων – φωτιά στην έδρα μας. Θεωρώ ότι φέτος θα ξεπεράσουμε τα 1000 εισιτήρια διαρκείας και νομίζω ότι το τελικό νούμερο θα είναι αρκετά υψηλότερο».  

Για τα θέματα των χορηγιών της Παναχαϊκής, είπε: «Συζητάμε σε όλη την Ελλάδα για σημαντικές χορηγίες. Όπου μπορούμε να πετύχουμε συμφωνία το προσπαθούμε και πιστεύω ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep