Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ μεταγραφών η Παναχαϊκή

Ανακοίνωσε Λίτση, Καλαμανλή, Γεωργίου και Κυριακόπουλο, ενώ αποχώρησε ο Φούφουλας.

Στην απόκτηση των Δημήτρη Καραμανλή από την Επανομή, Γιάννη Λίτση από τον Βύζαντα, Θανάση Γεωργίου από την Ζάκυνθο, Θανάση Κυριακόπουλου από την Καλαμάτα προχώρησε η Παναχαϊκή.

Στην απόκτηση των Δημήτρη Καραμανλή από την Επανομή, Γιάννη Λίτση από τον Βύζαντα, Θανάση Γεωργίου από την Ζάκυνθο, Θανάση Κυριακόπουλου από την Καλαμάτα προχώρησε η Παναχαϊκή. Παράλληλα λύθηκε το συμβόλαιο του Ντίνου Φούφουλα που δεν δέχθηκε μείωση αποδοχών, ενώ για "κούρεμα" στα συμβόλαια έχουν κληθεί και οι Ατματσίδης Πούρης. Από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα ζητήθηκε να λυθούν τα συμβόλαια του Ανδρούτσου και του Τσεμπερίδη. 

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ντίνου Φούφουλα που δεν δέχθηκε μείωση αποδοχών, ενώ για "κούρεμα" στα συμβόλαια έχουν κληθεί και οι Ατματσίδης Πούρης. Από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα ζητήθηκε να λυθούν τα συμβόλαια του Ανδρούτσου και του Τσεμπερίδη.

Στην Παναχαϊκή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Καραμανλής. Ο 25χρονος σέντερ μπακ αγωνιζόταν στην Επανομή και υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς όταν αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία. Στους Αχαιούς συμφώνησε να μετακομίσει για τρία χρόνια και ο 23χρονος αριστερός μπακ Γιάννης Λίτσης, ο οποίος πέρσι έπαιξε στον Βύζαντα Μεγάρων. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Πεύκης ενώ ειχε αγωνιστεί και στον Αίαντα Σαλαμίνας. Ο τρίτος της παρέας που συμφώνησε και ανακοινώθηκε είναι ο Θανάσης Γεωργίου, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους Πατρινούς. Είναι τερματοφύλακας, 25 ετών, έχει ύψος 1,94 και πέρσι αγωνίστηκε σε 24 αγώνες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ζακύνθου. Ακόμα, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση με συμβόλαιο 4 ετών του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Θανάση Κυριακόπουλου. Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,93 και για 4 χρόνια ήταν στην 3άδα των τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος τον απέκτησε από την Καλαμάτα.

Σε συμφωνία για την αποχώρηση του από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ήρθε ο εκ των αρχηγών της ομάδας Ντίνος Φούφουλας ο οποίος δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του. «Η Παναχαϊκή θεωρεί μέλος της οικογένειας της τον Ντίνο Φούφουλα και κυρίως σε αυτόν οφείλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, αφού αυτός άλλαξε την συνολική εικόνα της ομάδας. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στον Ντίνο Φούφουλα να κάνει την καλύτερη επιλογή για την συνέχιση της καριέρας του» ανακοίνωσαν οι Αχαιοί.

 

Τέλος, σε συζητήσεις βρίσκεται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας με τους ποδοσφαιριστές Ατματζίδη και Πουρή για την μείωση των αποδοχών τους και την συνέχιση της καριέρας τους εφόσον την δεχθούν.

Την λύση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Ανδρούτσου και Τσεμπερίδη ζητησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας.

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιούλιος 2012 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep