«Θα υπάρξουν αντιδράσεις»

Ο Κώστας Μπακαλάρος προαναγγέλλει αντιδράσεις εάν η ΕΠΟ δεν δεχτεί τα αιτήματα της Football League.

Αναβρασμός επικρατεί στις ομάδες της Football League για το σχέδιο αναδιάρθρωσης που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μαζί με τη Super League. Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία μένει ριγμένη σε όλα τα επίπεδα και οι ΠΑΕ έχουν αρχίσει να αντιδρούν.

Ένα από τα βασικά αγκάθια αποτελεί η άνοδος μόνο μιας ομάδας από τη Football League, όπως ζητά η Super League. Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας επιμένουν στην προκήρυξη που έχουν υπογράψει, για άνοδο δύο ομάδων και την Παρασκευή η ΕΠΟ θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση. Αν η πρόταση της Football League δεν περάσει, τότε θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (21/08) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστας Μπακαλάρος. «Ως Football League θα επιμείνουμε, ώστε να ανέβουν δύο ομάδες στη Super League. Δεν μπορεί να τα θέλει όλα δικά της η Super League και επιπλέον θα ζητήσουμε εγγυήσεις και για το φετινό πρωτάθλημα. Αν πάλι η ΕΠΟ, δεν λάβει υπόψη την απόφασή μας, τότε θα υπάρξουν αντιδράσεις, ωστόσο θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση και τότε θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη».

Οι αντιδράσεις από τις ομάδες της Football League είναι έντονες, και πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον εννέα ΠΑΕ να είναι αποφασισμένες να φτάσουν ακόμα και στο σενάριο να απειλήσουν να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, αν δεν ικανοποιηθούν οι όροι τους από την Πολιτεία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep