Ιβηρική καλεί Μωραΐτη

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση μεταγραφών της Παναχαϊκής είναι πιθανό να μεταθέσει την «πρώτη» για δύο, τρεις ημέρες.

Προσθήκες η Παναχαϊκή δεν έχει ολοκληρώσει, όμως ένα μεταγραφικό σενάριο που προέκυψε αφορά σε πιθανή πώληση ποδοσφαιριστή της. Όπως αναφέρεται στον έντυπο Τύπο («Γνώμη», «Live Sport») ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παναγιώτη Μωραΐτη.

O 21 ετών επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Αχαιούς και οι επιδόσεις του (29 συμμετοχές, 14 γκολ) προσέλκυσαν το ενδιαφέρον συλλόγου του εξωτερικού που θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι εάν η ΠΑΕ κρίνει συμφέρουσα την επίσημη πρόταση, όταν αυτή γίνει, προκειμένου ο Μωραΐτης να μετακομίσει στην Πορτογαλία.

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη συγκέντρωσημ αυτή έχει προγραμματιστει για τη Δευτέρα (16/07). Ωστόσο, έως τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί καμία μεταγραφή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη», λοιπόν, είναι πιθανό αυτή να μετατεθεί για δύο, τρεις ημέρες. Εξάλλου, υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει οι αφίξεις προκειμένου να εγκατασταθούν στα σπίτια τους τα αποκτήματα

Ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Κατσουράνης έχει αποσπάσει θετικές απαντήσεις από ποδοσφαιριστές και περιμένει το «οκ» για να ολοκληρωθούν οι πρώτες προσθήκες. Απαντήσεις θα πάρει από τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με τον πρόεδρο, Κώστα Μπακαλάρο, έτσι ώστε να «τρέξει» ο σχεδιασμός και να ξεκινήσει να γεμίζει το ρόστερ.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 12:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep