Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κόντρα ΠΑΕ - Ερασιτεχνικής

Το χρέος για το γήπεδο της Παναχαϊκής προς την Ερασιτεχνική ανοίγει πάλι κόντρα με την ΠΑΕ που δεν έχει άλλα περιθώρια. Το χρέος για το γήπεδο της Παναχαϊκής προς την Ερασιτεχνική ανοίγει πάλι κόντρα με την ΠΑΕ που δεν έχει άλλα περιθώρια.

Στην Παναχαϊκή μετά τα προβλήματα με τη διαιτησία έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δικές τους εσωτερικές έριδες.

Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής δημιουργήθηκε ένταση όταν συζητήθηκε το θέμα του χρέους που υπάρχει από την ΠΑΕ για την χρησιμοποιήση του γηπέδου. Στις συζητήσεις που είχαν γίνει με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια είχαν πάρει την διαβεβαίωση πως από τα έδοσα των αγώνων των play off θα έπαιρναν κάποια χρήματα που θα έκλειναν ένα ποσό του χρέους.

Αυτό δεν συνέβη μετά το ματς με την Καλλονή και τώρα που φαίνεται πως η διαδικασία των play off δεν θα φέρει την άνοδο και έσοδα στην ΠΑΕ η Ερασιτεχνική θα διεκδικήσει τα χρήματα της άμεσα. Η υπομονή τους φαίνεται να τελειώνει και μάλιστα πως μετά την αναμέτρηση με την Καλλιθέα δεν θα δώσουν πάλι το γήπεδο στην ΠΑΕ που θα αναζητήσει στέγη πλέον αλλού.

Αυτό δημιουργεί ένα σημαντικό πρόβλημα μέσα σε όλα όσα έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα της Παναχαϊκής σε αυτή την δύσκολη περίοδο που σίγουρα δεν έχει χάσει όλες τις ελπίδες της για την άνοδο στην Super League. Οι επόμενες ημέρες θα φανερώσουν τις προθέσεις και των δύο πλευρών, αφού μπορεί η Ερασιτεχνική να κάνει λίγο ακόμη υπομονή, ή να δοθεί ένα μέρος των χρημάτων από την ΠΑΕ ως δείγμα καλής θέλησης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep