Χάνει τη σεζόν ο Φουρλάνος

Ο μέσος της Παναχαϊκής, Σπύρος Φουρλάνος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και το πρόγραμμα αποκατάστασης θα διαρκέσει 4-6 εβδομάδες.

[googlead][/googlead]

Η χρονιά τελείωσε για τον Σπύρο Φουρλάνο. Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής θα υποβληθεί την Τρίτη (24/04) σε αρθροσκόπηση και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, το πρόγραμμα αποκατάστασης θα διαρκέσει 4-6 εβδομάδες. Όπως ανακοίνωσαν οι Αχαιοί:

«Αρθροσκόπηση στην οπίσθια αριστερή ποδοκνημική, θα κάνει ο Σπύρος Φουρλάνος. Η επέμβαση για τον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής είναι προγραμματισμένη για αύριο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών αμέσως μετά θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα διαρκέσει 4 – 6 εβδομάδες».

Τη Δευτέρα (23/04) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Εκτός των Φουρλάνου, Στεργίδη που έλειπαν, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Βασιλείου. Αντίθετα, επέστρεψε ο Ντάσιος που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Από το ματς της Τετάρτης (25/04) με τον Καραϊσκάκη Άρτας θα λείψει και ο Σούλης που είναι τιμωρημένος.

Last modified onΔευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep