Το σκέφτονται στην Παναχαϊκή

Τις εξελίξεις στο θέμα της Δόξας Δράμας που αγωνίστηκε με έξι ξένους στο ματς με τον Άρη παρακολουθούν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής. 

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή αποτελεί μία από τις ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον στο θέμα που προέκυψε με την Δόξα Δράμας με την συμμετοχή έξι παικτών για ένα χρονικό διάστημα στο ματς με τον Άρη. Οι «Μαυραετοί» αποτελούν τον βασικό ανταγωνιστή των Αχαιών στην «μάχη για την τρίτη θέση» ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα καταθέσουν ένσταση σε βάρος τους. Πάντως παρακολουθούν τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, μιας έχουν περιθώριο να το πράξουν μέχρι την Μεγάλη Τρίτη (3/4).  

Από κει και πέρα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προσπαθεί να κάνει ανασύνταξη δυνάμεων εν όψει Παναιγιάλειου. Η προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του εθνικού Σταδίου, με τον Γκίνο να απουσιάζει λόγω ίωσης. Την ίδια ώρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Βασιλείου, Μασούρας, όπως και ο Μπιτσάκος που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.  

Τέλος η προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (3/4) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς.

1 comment

  • Πειραιάς 54.
    Πειραιάς 54. Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 22:09 Comment Link

    Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός του Κατσουράνη και της Παναχαϊκής. Αντί να επιδιώκει να παίρνει βαθμούς στο γήπεδο, ζητάει στα χαρτιά την αφαίρεση βαθμών απο τη Δόξα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep