Χαμός στην Πάτρα, ρυθμοί sold out!

Τα 2.500 εισιτηρία που διατέθηκαν μέχρι την Πέμπτη 15/3, η έξτρα παραγγελία της Παναχαϊκής και η απαγόρευση μετακίνησης από την αστυνομία για τους οπαδούς του Αρη.

[googlead][/googlead]

Η υγεία που αποπνέει σε όλα τα επίπεδα (και αγωνιστικά και διοικητικά) η φετινή Παναχαϊκή, η βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα (η ομάδα είναι στο -7 από τον πρωτοπόρο) και η εμπορικότητα του αντιπάλου (Αρης) έχουν προκαλέσει αμόκ στην Πάτρα για ένα εισιτήριο.

Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι την Πέμπτη το βράδυ είχαν διατεθεί περίπου 2.500 «μαγικά χαρτάκια», ενώ από τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ -λαμβάνοντας τα μηνύματα από την ανταπόκριση του κόσμου- έσπευσε να παραγγείλει επιπλέον 1.000, πέρα από τα 5.400 που είχαν τυπωθεί αρχικά.

Με τους ρυθμούς που φεύγουν τα εισιτήρια (γι' αυτό αυξήθηκαν και τα σημεία προπώλησης) το ενδεχόμενο να γίνει sold out εν όψει του κυριακάτικου αγώνα (18/3, 15:00, ΕΡΤ3, γήπεδο Αγυιάς) είναι πλέον ορατό.

Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί ότι η αστυνομία έστειλε έγγραφο ενημερώνοντας για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Αρη. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει φροντίσει βέβαια να κρατήσει κερκίδα για τους μεμονομένους φίλους των «κιτρίνων», ωστόσο χωράει 300 με 400 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γεμίσει και μόνο από φοιτητές της Θεσσαλονίκης που σπουδάζουν στην Πάτρα. Οπότε καλό είναι για τους μεμονομένους φίλους του Αρη -προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία ενός άσκοπου ταξιδιού από τη Θεσσαλονίκη- να μην ξεκινήσουν, αν δεν έχουν εξασφαλίσει ότι θα παραλάβουν ένα από τα «μαγικά χαρτάκια».

 

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep