Ο Αχιλλέας Νεοχωρίου στην Αγυιά (photos)

Τα παιδιά που συνόδευσαν ποδοσφαιριστές και διαιτητές στο Παναχαϊκή - Καλλιθέα προέρχονταν από τις ακαδημίες του Αχιλλέα Νεοχωρίου.

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή δεν επιχειρεί άνοιγμα μόνο στο φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, αλλά δίνει την ευκαιρία και σε παιδιά ακαδημιών τοπικών συλλόγων να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα στην Αγυιά.

Στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα εν προκειμένω συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο μέλη της ακαδημίας του Αχιλλέα Νεοχωρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Όμορφες εικόνες για ακόμα μια φορά είχαμε στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στο χθεσινό (4/3) παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Είκοσι πέντε παιδάκια, λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Αχιλλέα Νεοχωρίου που βρίσκεται κοντά στην Κυλλήνη, συνόδευσαν τους 22 παίκτες και τους διαιτητές του αγώνα κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο της Αγυιάς.

Τα παιδάκια του Αχιλλέα με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Ακαδημίας τους Βασίλη Παπανδρέου, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στην Πάτρα, αφού συμμετείχαν σε τουρνουά που οργανώθηκε από τις Ακαδημίες της Παναχαϊκής στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Αγυιάς.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους παρακολούθησαν στη συνέχεια τον αγώνα των «κοκκινόμαυρων» από τις κερκίδες της Αγυιάς».

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 12:44

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep