Μέσα ο Γκίνο, έξω ο Στεργίδης

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. 

[googlead][/googlead]

Τέλος στις εντός έδρας «γκέλες» θέλει να βάλει η Παναχαϊκή στο παιχνίδι με την Καλλιθέα την Κυριακή (4/3, 15:00). Οι Αχαιοί προέρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Αγυιά (εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό και ήττα με τον Αιγινιακό) και αυτοί οι πέντε χαμένοι βαθμοί έχουν κοστίσει μιας και βρέθηκαν εκτός προνομιούχου πρώτης δυάδας. 

Στον αγωνιστικό τομέα, από τους δύο ποδοσφαιριστές που η συμμετοχή τους ήταν αμφίβολη, του Δημήτρη Γκίνο και του Λυμπέρη Στεργίδη, μόνο ο πρώτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Πέραν του Στεργίδη εκτός έμειναν οι Μπαμπούνης, Μαστραντωνάκης και Κωνσταντακόπουλος (συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ19 για τον αγώνα με την Καλλιθέα στην Αθήνα), οι τραυματίες Μπιτσάκος, Μπούτιβας καθώς και οι Πλέγας, Αγουρίδης για αγωνιστικούς λόγους. 

Έτσι την 20αδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου αποτελούν οι: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Βασιλείου, Μασούρας, Μωραΐτης, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 00:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep