Στις 3/2 το φιλανθρωπικό τουρνουά

Το φιλανθρωπικό τουρνουά για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνεται το Σάββατο 3/2 από την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Οι καιρικές συνθήκες είχαν αναβάλει τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε προαναγγείλει ότι η εκδήλωση δεν θα ματαιωθεί και θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.

Με νεότερη ανακοίνωση, λοιπόν, οι Αχαιοί ενημερώνουν ότι το τουρνουά με τη συμμετοχή ακαδημιών θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

«Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνουν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 σε συνεργασία με τους γονείς των Ακαδημιών «Flying Dad’s».

Οι αγώνες του Τουρνουά θα ξεκινήσουν στις 10.00 και θα φιλοξενηθούν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Γηπέδου της Αγυιάς,  με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών που θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το τουρνουά εκτός από την Παναχαϊκή ενισχύουν με την συμμετοχή τους και οι παρακάτω Ακαδημίες τις οποίες ευχαριστεί η ΠΑΕ: Δαβουρλής Κ92, Νίκη Προαστείου & Αίολος Αγυιάς.

Η κίνηση αυτή εμπεριέχει τον δικό της συμβολισμό αφού μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες οι μικροί αθλητές γνωρίζουν την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης σε όσους την χρειάζονται».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep