Η ξεχωριστή αφιέρωση του Κυριακίδη

Ο Ηλίας Κυριακίδης με τον Παναγιώτη Μπαχράμη (ανάμεσά τους ο Μιχάλης Παυλής της ΑΕΚ) Ο Ηλίας Κυριακίδης με τον Παναγιώτη Μπαχράμη (ανάμεσά τους ο Μιχάλης Παυλής της ΑΕΚ)

Στους αδικοχαμένους Παναγιώτη Μπαχράμη και Αντόνιο Ντε Νίγκρις αφιέρωσε την πλακέτα που παρέλαβε από το Σύνδεσμο της ΑΕΛ «Βυσσινί Αμαζόνες» το μέλος του τεχνικού τιμ της Παναχαϊκής Ηλίας Κυριακίδης.

[googlead][/googlead]

Συγκινήθηκε κατά τη βράβευσή του και συγκίνησε με την αφιέρωσή του...

Το μέλος του τεχνικού τιμ της Παναχαϊκής Ηλίας Κυριακίδης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από το Σύνδεσμο «Βυσσινί Αμαζόνες» για την τετραετή προσφορά του στην ΑΕΛ και την αφιέρωσε στους αδικοχαμένους Παναγιώτη Μπαχράμη και Αντόνιο Ντε Νίγκρις με τους οποίους είχε συνυπάρξει στη Λάρισα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Παναχαϊκής για την τιμή στον Ηλία Κυριακίδη:

«Οι "Βυσσινί Αμαζόνες", που ενισχύουν κάθε Κυριακή τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και είναι ο πρώτος Σύνδεσμος Γυναικών Φιλάθλων στην Ελλάδα, βράβευσαν για το ήθος του και την 4ετη προσφορά του στην ομάδα της Λάρισας, τον στενό συνεργάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον "κοκκινόμαυρο" πάγκο.

Οι "Βυσσινί Αμαζόνες" ευχήθηκαν ολόψυχα στον Ηλία Κυριακίδη και την Παναχαϊκή μόνο επιτυχίες με την ευχή να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας. Στην πολύ ζεστή βραδιά που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα εκδήλωσης πλησίον του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας, τον Ηλία Κυριακίδη βράβευσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέας Λιόντος.

Εμφανώς συγκινημένος ο στενός συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου σε ένα σύντομο χαιρετισμό του λίγο μετά τη βράβευση του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

"Χαίρομαι διπλά για την αποψινή τιμή. Πρώτον γιατί είναι υπέροχο, ενώ εργάζομαι στην Παναχαϊκή 350 χλμ μακριά, εσείς να με σκέφτεστε με θετικότητα και να εύχεστε την πρόοδο μου.

Δεύτερον γιατί με καλέσατε φέτος με την συμπλήρωση 30 ετών από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  

Θα ήθελα να αφιερώσω την πλακέτα που μου προσφέρετε στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων συμπαικτών μου, Παναγιώτη Μπαχράμη και Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Μακάρι κι άλλες δυναμικές γυναίκες στην υπόλοιπη Ελλάδα με αγάπη προς την ομάδα της πόλης τους να οργανωθούν και να μοιράζονται το πάθος τους"».

[googlead][/googlead]

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep