Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρωστά στο Παμπελοποννησιακό»

Ο βοηθός Δημάρχου Πατρέων μίλησε για το θέμα Παμπελοποννησιακού – Παναχαϊκής.

Έπειτα από τις «βολές» του Αλέξη Κούγια προς τον Δήμο Πατρέων σχετικά με την άρνηση να παραχωρηθεί το Παμπελοποννησιακό ως εναλλακτική έδρα, ο Νίκος Κωστόπουλος (βοηθός Δημάρχου και υπεύθυνος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο) αναφέρθηκε σε παλιές οφειλές…

Συγκεκριμένα, ο Κωστόπουλος είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Το αγκάθι είναι μια οφειλή της ΠΑΕ Παναχαϊκή προς τον Δήμο Πατρέων για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου πριν δύο χρόνια. Υπάρχει μία επιταγή της ΠΑΕ, 25.000 ευρώ, που δεν πληρώθηκε και για την οποία ο Δήμος έχει κινηθεί δικαστικά.

Οι νομικές και οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου μάς συμβούλεψαν ότι εάν δεν τακτοποιηθεί με κάποιο τρόπο αυτό το θέμα, δεν μπορούμε ως Δήμος να υπογράψουμε νέο συμφωνητικό με την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Πράγματι, ενημερώθηκα εδώ και μερικές μέρες για το αίτημα της Παναχαϊκής, αλλά εξ αρχής υπήρχε μεγάλη βιασύνη από την πλευρά τους. Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται με το μαχαίρι στο λαιμό.

Δεν αποφασίζω εγώ ό,τι θέλω, ή ο Δήμαρχος. Υπάρχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, που εν προκειμένω μάς είπαν όχι, λόγω της ανοιχτής εκκρεμότητας της ΠΑΕ Παναχαϊκή».

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούνιος 2012 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep