Μακρυδημήτρης... non stop

Ο Διονύσης Μακρυδημήτρης είναι ο μοναδικός παίκτης της Παναχαϊκής που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στους 14 επίσημους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

[googlead][/googlead]

Συνολικά 27 ποδοσφαιριστές έχει επιστρατεύσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στους 14 μέχρι τώρα επίσημους αγώνες της Παναχαϊκής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως μόνο ένας εξ αυτών -ο Δημήτρης Μακρυδημήτρης- δεν έχει χάσει ούτε λεπτό.

Ο παίκτης που θα γιορτάσει τα 33α γενέθλια του στις 26 Ιανουαρίου αποτελεί σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν της ομάδας του και το... κοντέρ του γράφει ήδη 1.260'. Εχει πετύχει μάλιστα και γκολ στη σπουδαιότερη φέτος νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (1-2 στις 9 Δεκεμβρίου).

Να σημειωθεί ότι ο Μακρυδημήτρης συμπλήρωσε κάρτες (4) την 10η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, όμως βάσει προγράμματος έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» στην άνευ αγώνος νίκη επί του Αχαρναϊκού τη 12η αγωνιστική (21/1) με συνέπεια να μην διακοπεί το σερί των συμμετοχών του.

Εκτός από τον Μακρυδημήτρη δεν υπάρχει άλλος παίκτης της Παναχαϊκής με 14 συμμετοχές τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια (11) και οι Γιώργος Φωτάκης, Κλόντιαν Γκίνο και Λυμπέρης Στεργίδης, ωστόσο έχει τύχει να αντικατασταθούν στη διάρκεια αγώνων.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep