Δύσκολα για Γκίνο

Μειώνονται οι ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας o μέσος της Παναχαϊκής, Δημήτρης Γκίνο.

[googlead][/googlead]

Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τετάρτη (3/1) στην Παναχαϊκή ο Δημήτρης Γκίνο. Έτσι όλα δείχνουν πως ο μέσος των Αχαιών δύσκολα θα προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισα (7/1). Να θυμίσουμε πως ο Γκίνο ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και αρκείται τις τελευταίες μέρες σε ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε και τον Σπύρο Φουρλάνο να μένει εκτός προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας, ωστόσο περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Από κει και πέρα η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ δυναμώνει συνεχώς και εκτός αγωνιστικών χώρων και συγκεκριμένα στα social media. Έτσι όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (3/1) πλέον μετέχει και στο Linkedin:

«Η Παναχαϊκή ενδυναμώνει την παρουσία της στα Social Media. Από σήμερα η σελίδα της FC Panachaiki 1891 βρίσκεται με το εταιρικό της προφίλ και στο LINKEDIN! Το LINKEDIN ανήκει στα Social Media και αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών.

Πρόκειται για ένα Κοινωνικό Δίκτυο, στόχος του οποίου είναι να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του κόσμου, κάνοντας τους πιο παραγωγικούς και καλύτερους στην εργασία τους. Συνδεθείτε σήμερα κιόλας με το εταιρικό προφίλ της Παναχαϊκής, πατώντας το παρακάτω link: www.linkedin.com/company/11358736/».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep