Επιμένει ελληνικά…

«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας κάνει ο μέσος της Παναχαϊκής, Δημήτρης Γκίνο. 

[googlead][/googlead]

Μπορεί στην Παναχαϊκή να κρατούν ως «επτασφράγιστο μυστικό» τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ωστόσο υπάρχουν κάποια δεδομένα στις κινήσεις τους. Ένα από αυτά είναι πως κινούνται και πάλι επιμένοντας ελληνικά. Με το ρόστερ τους να αποτελείται μόνο από Έλληνες ποδοσφαιριστές, πιθανότατα και μετά τον Γενάρη θα είναι με την υπάρχουσα μορφή. Άλλωστε τόσο ο Κώστας Κατσουράνης όσο και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχουν συμφωνήσει πως χρειάζονται παίκτες γνώστες της κατηγορίας, ώστε ο χρόνος προσαρμογής να είναι μικρότερος.

Στον αγωνιστικό ρομέα, ο Δημήτρης Γκίνο δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας (7/1). Ο μέσος της Παναχαϊκής ταλαιπωρείται από ένα βαρύ διάστρεμμα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οριακά μπορεί να προλάβει το πρώτο ματς του 2018.

Τέλος ήδη οι οπαδοί της Παναχαϊκής ετοιμάζουν εκδρομή για την Άρτα και το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 11η αγωνιστική. Ένα πρόβλημα αποτελεί η χωρητικότητα του γηπέδου των Αγίων Αναργύρων, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως και η Αστυνομία θα ανάψει «πράσινο φως» για την μετακίνησή τους.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep