Ενα ασυνήθιστο ντεμπούτο

Ο Γιάννης Σπανός πραγματοποίησε στο ματς της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου το ντεμπούτο του στη Football League με απρόσμενη εξέλιξη.

[googlead][/googlead]

Συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Παναχαϊκής κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, αλλά το ντεμπούτο του στη Football League δεν είχε ούτε 10λεπτη διάρκεια...

Ο 28χρονος επιθετικός Γιάννης Σπανός ήταν ο παίκτης που «θυσιάστηκε» από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, όταν προέκυψε η αποβολή του τερματοφύλακα Σπύρου Βρονταρά στο 7'.

Ο Πατρινός παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής μόνο σε επίπεδο Γ' Εθνικής και μάλιστα πέρυσι επιστρέφοντας στην ομάδα για δεύτερη θητεία πέτυχε και 8 γκολ σε 12 αγώνες στο δρόμο προς την άνοδο.

Τη φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί μέχρι πρότινος μόνο σε δύο αναμετρήσεις κυπέλλου (με τον Παναθηναϊκό μάλιστα ως βασικός).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο στη Football League έκανε και ο παίκτης που αντικατέστησε τον Σπανό, ο 23χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης.

Ο Σπανός κλήθηκε στο φινάλε να μιλήσει και στη συνέντευξη Τύπου αναφέροντας:

«Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το παιχνίδι έγινε ακόμη δυσκολότερο μετά την αποβολή στα πρώτα λεπτά. Αλλάζεις τα σχέδια σου. Δεν μπορείς να εφαρμόσεις 100% αυτά που έχεις δουλέψει. Πήραμε όμως το βαθμό της ισοπαλίας που είναι πολύτιμος. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που μας ακολουθεί σε κάθε παιχνίδι, όπως και τον κόσμο του Απόλλωνα που μας χειροκρότησε».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep