«Ήταν παλικάρια...»

«Ύμνοι» του τεχνικού της Παναχαϊκής, Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τους ποδοσφαιριστές του μετά την σπουδαία προσπάθεια κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. 

[googlead][/googlead]

Τα πράγματα στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου δεν πήγαν καλά από την αρχή, με την αποβολή του Βρονταρά, ωστόσο οι Αχαιοί απέδειξαν πως είναι μια ομάδα που μπορεί να καταφέρει στα δύσκολα. Έτσι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είχε κάθε λόγο να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του στην Συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους για το φετινό πρωτάθλημα. Να μπούμε σε ανάλυση τακτικής δεν νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό καθώς μείναμε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα αγωνιστήκαμε και με εννέα παίκτες. Ήταν παλικάρια σήμερα. Είχαν πάθος, διεκδίκησαν όσο μπορούσαν ακόμα και τη νίκη. Είχαμε μια τεράστια ευκαιρία στο 75’ με τον Ελευθεριάδη.

Αυτό που θέλω να πω μιας και πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου, είναι να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν την χρονιά που φεύγει. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για να μας υποστηρίξουν. Ελπίζουμε να τους κάνουμε περήφανους με την προσπάθεια που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Απόλλωνα Πόντου για το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα. Είναι πλέον το πιο σημαντικό για εμάς, μετά τον βαθμό που πήραμε. Δεν συνηθίζεται και γι’ αυτό θέλω να τονίσω το γεγονός.»

Για το γεγονός ότι η Παναχαϊκή κρατάει χαμηλούς τόνους και οι άνθρωποί της δεν μιλάνε για άνοδο: «Όπως έχω πει και στην Πάτρα και σε άλλα γήπεδα, για εμάς σημαντικό είναι το σήμερα. Οπότε το σήμερα σου δίνει και το αύριο. Όταν λέμε ότι βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και έχει μείνει ως κλισέ, για εμάς δεν είναι. Εμείς δουλεύουμε, να έχουμε καλή εικόνα. Είμαστε μια ομάδα που έχει φτιαχτεί από πέρσι, έχουμε συνοχή, έχουμε χημεία. Θέλουμε όπου πηγαίνουμε να παίζουμε για τη νίκη. Αν αυτές οι νίκες στο τέλος μας δώσουν κάτι, καλώς να μας το δώσουν».

Για την παρουσία ισχυρών προσωπικοτήτων στον σύλλογο όπως οι Κώστας Κατσουράνης, Πάρης Γεωργακόπουλος, Κώστας Χαλκιάς: «Το οικοδόμημα της Παναχαϊκής το έχει στήσει από πέρσι ο κ. Κατσουράνης. Όταν γνωρίζει από ποδόσφαιρο, θέτεις τις βάσεις. Και αυτός το γνωρίζει καλά όχι μόνο με την εμπειρία του από τα μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα αλλά και από την θητεία του στο εξωτερικό. Είναι μια ομάδα που βασίζεται στην υγεία, στην πρόοδο, στην ανάπτυξη. Ο κ. Γεωργακόπουλος είναι μια τεράστια προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κώστας ο Χαλκιάς είναι πολύ χρήσιμος στα αποδυτήρια. Είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Μας βοηθάει πολύ. Όπως και ο Γιώρος ο Φωτάκης. Αλλά και ο Στεργίδης, ο Λουμπαρδέας, ο Βρονταράς. Όλοι αυτοί συνθέτουν αυτό που βλέπετε σήμερα, την Παναχαϊκή.

Για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο«Για εμάς δεν λέω ότι είμαστε φαβορί. Ο Άρης είναι πρώτος, εμείς δεύτεροι και οι ομάδες που ακολουθούν. Όπως πάει η βαθμολογία. Αλλά έχουμε παίξει μόλις εννέα αγωνιστικές και το δείγμα είναι πολύ μικρό. Βλέπουμε ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία όπως η Σπάρτη, η Βέροια. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό και όλα τα ματς είναι αμφίρροπα».

Για την κατάσταση του Γκίνο: «Ο Γκίνο έχει σίγουρα ένα διάστρεμμα κα ελπίζω να περιοριστούμε σε αυτό»

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep