«Κι άλλοι διεθνείς»

Το μήνυμα υπερηφάνειας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τους διεθνείς παίκτες της Παναχαϊκής Μωραΐτη και Μουστακόπουλο και η πρόβλεψη για το μέλλον.

[googlead][/googlead]

Στην καθιερωμένη γραπτή του δήλωση πριν από τα παιχνίδια της Παναχαϊκής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επεφύλαξε ιδιαίτερη μνεία για τους διεθνείς Γιώργο Μουστακόπουλο και Παναγιώτη Μωραΐτη οι οποίοι κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για το φιλικό με το Κατάρ (20/12).

Ο κόουτς των Αχαιών έστειλε μήνυμα υπερηφάνειας και έκανε πρόβλεψη ότι θα βαδίσουν κι άλλοι παίκτες της ομάδας του στα χνάρια τους.

Από κει και πέρα χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το ματς της Τετάρτης (20/12, 17:00, ΕΡΤ3) με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά και επισήμανε ξανά τη συμβολή του κόσμου στην επικράτηση επί του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας για τη μεγάλη συμμετοχή τους στη νίκη μας την Κυριακή στην Αγυιά. Θέλαμε όλοι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς ημερολογιακά στην Αγυιά να είναι νικηφόρος και τα καταφέραμε όλοι μαζί. Κυρίως οι παίκτες μας και ο κόσμος μας.

Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι σε μια ιστορική ομάδα τον Απόλλων Πόντου. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει έως τώρα μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, φυσική συνέπεια των πολλών καλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

Εμείς πολύ γρήγορα αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, διότι πάντα ο πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός που έρχεται.

Θέλω να πω τελειώνοντας ότι όλοι μας στην Παναχαϊκή είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που δυο δικά μας παιδιά είναι με την Εθνική Ελλάδας των Ελπίδων στο Κατάρ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep