Πιο εύκολη η ζωή της...

Τις επόμενες μέρες θα δοθεί στην Παναχαϊκή για χρήση το βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου- Από τους νυν μετόχους θα καλυφθεί η αύξηση του Μ.Κ. 

[googlead][/googlead]

Σε καλύτερες συνθήκες θα διεξάγονται πλέον οι προπονήσεις της Παναχαϊκής, καθώς είναι θέμα ημερών να δοθεί στους Αχαιούς για χρήση το ανακατασκευασμένο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν πως ο Δημος Πατρέων έχει υπογράψει σύμβαση με την "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ, η οποία θα χρησιμοποιεί το γήπεδο για τρεις προπονήσεις την εβδομάδα. Να θυμίσουμε πως μέχρι σήμερα οι προπονήσεις των παικτών του Σωκράτη Οφρυδόπουλου διεξάγονταν στο κεντρικό στάδιο.

Από κει και πέρα ένα ακόμα ακόμα θέμα για την Παναχαϊκή, αποτελεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σύμφωνα με τις νόμιμες προθεσμίες ολοκληρώθηκε στο τελος Νοεμβρίου και θα δοθεί παράταση, ώστε μέσα στον Δεκέμβριο να καλυφθεί το ποσό των 210.000 ευρώ που προβλέπεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα καλυφθεί από τους νυν μετόχους, μιας και δεν υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από νέα μέλη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep