«Αντοχές και τρεξίματα»

Τα ατού της Παναχαϊκής σύμφωνα με τον Δημήτρη Γκίνο και η ευχή του για τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο μέσος της Παναχαϊκής, Δημήτρης Γκίνο. Αναφέρθηκε στη νίκη (2-0) σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα, τα πλεονεκτήματα των Αχαιών και τους στόχους τους, αλλά και στον Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε στο παρελθόν. Αναλυτικά είπε:

«Έχω βρει μια καλή στέγη στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή, είναι μια υγιής ομάδα. Κανένα παιδί δεν έχει παράπονο από την ομάδα».

Για την νίκη τους απέναντι στα Τρίκαλα:

«Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι καθαρά. Είναι τεράστιας σημασίας η χθεσινή νίκη για εμάς και για το τεχνικό τιμ, μας δίνει αισιοδοξία για την συνέχεια. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας. Όταν η νίκη αυτή είναι απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία».

Για τα δυνατά σημεία της φετινής Παναχαϊκής:

«Ένα δυνατό κομμάτι της ομάδας είναι ότι το 70% είναι από πέρυσι. Έμειναν πολλά παιδιά και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Επίσης έγιναν κάποιες σημαντικές προσθήκες και έχουμε δημιουργήσει ένα καλό νεανικό ρόστερ με πολλές αντοχές και πολλά τρεξίματα».

Αν έχουν σαν στόχο την άνοδο είπε:

«Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουμε ταμείο στο τέλος και ό,τι προκύψει».

Δίνοντας την ευχή του στην ομάδα του Άρη αρχικά, σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Να ευχηθώ αφού μου δίνεται η ευκαιρία, καλή επιτυχία στον Άρη και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκπληρώσει όλους τους στόχους του. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, γιατί υπάρχουν δυνατές ομάδες που θέλουν την άνοδο και είναι ιστορικές. Νομίζω θα γίνει μια μεγάλη μάχη στο τέλος στο φετινό πρωτάθλημα».

Για τα Τρίκαλα:

«Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει φέτος ανεξαιρέτου αν έχασε με εμάς, δηλαδή ένα παιχνίδι. Εμείς απλά είχαμε διαβάσει καλά την ομάδα και την αντιμετωπίσαμε σωστά και έτσι ήρθε η νίκη. Παρόλα αυτά τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα».

Για την ταλαιπωρία που πέρασαν λόγω καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος:

«Φτάσαμε κοντά τρεις μήνες προετοιμασίας. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τις ομάδες αυτή η αναμονή Ευτυχώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε και πλέον κοιτάμε τον «μαραθώνιο» που έχουμε να διανύσουμε».

Για το πέρασμα του αλλά και τις αναμνήσεις που κρατάει από τον Άρη:

«Νομίζω κατ’ αρχάς είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα ομάδων όπως ο Άρης. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε τότε οικονομικά και μη, έχω μόνο καλές εντυπώσεις και καλές αναμνήσεις από τον Άρη. Ο κόσμος μας έδειχνε καθημερινά την αγάπη του και τον έχω μέσα στην καρδιά μου».

Αν έχει επαφές με ποδοσφαιριστές του Άρη:

«Με τον Αντώνη Καπνίδη και τον Γιάννη Μαντζάρη έχουμε κρατήσει επαφές και μιλάμε που και που».

Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα του και στον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος να έχει υπομονή και να δείξει πίστη στην ομάδα. Και όπως είπα εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία και να πετύχει όλους τους στόχους της».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep