«Να μεγαλώσει η Συμμαχία»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891, Κώστας Μπακαλάρος Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891, Κώστας Μπακαλάρος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891, Κώστας Μπακαλάρος αναφέρθηκε στο «όραμα» της διοίκησης των «Αχαιών».

[googlead][/googlead]

Για το παρών αλλά και το μέλλον της Παναχαϊκής μίλησε ο Κώστας Μπακαλάρος. Ο πρόεδρος της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ, τόνισε πως στόχος την φετινή σεζόν δεν είναι η άνοδος, αλλά η οργάνωση ώστε να μπουν οι βάσεις για τις επόμενες χρονιές.

Αναλυτικά: «Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, είμαστε σε καλό δρόμο. Προχωράμε στην ανάπτυξη των ακαδημιών, τα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάζουν σημαντική ζήτηση, οργανωτικά είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε την στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που κάνουμε».

Αναφερόμενος στην φιλοσοφία της Παναχαϊκής Συμμαχίας με την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες τόνισε: «Φιλοσοφία μας είναι η Συμμαχία να μεγαλώσει, να δημιουργήσει, να προσφέρει στην πόλη και μέσα από την δημιουργία να βγουν και άλλες ευκαιρίες».

Ερωτηθείς ποιος είναι ο φετινός στόχος και σε αγωνιστικό επίπεδο πρόσθεσε: « Πάνω από όλα στόχος μας φέτος είναι σωστή και οργανωμένη πορεία και όπου φτάσει. Δεν φιλοδοξούμε να πάρουμε κατηγορία φέτος. Φιλοδοξούμε όμως να είμαστε οργανωμένοι, να βάλουμε σωστές βάσεις και όταν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παραπάνω βήμα για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ανάλογα με τις δυνατότητες θα βάζουμε τους στόχους και τα πλάνα μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 04:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep