Οι ευχές που έγιναν κανόνας

Ο Λουτσιάνο Νέβες τραυματίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ Ο Λουτσιάνο Νέβες τραυματίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ

Η Παναχαϊκή -που ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Λουτσιάνο- δείχνει ευαισθητοποίηση για όλους τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών ανεξαρτήτως ομάδας ή κατηγορίας.

Το δρόμο της ευαισθητοποίησης δείχνει η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί -που εύχονται ταχεία ανάρρωση και στον Λουτσιάνο Νέβες του Παναθηναϊκού- δεν κάνουν διαχωρισμό με κριτήριο τον αντίπαλο ή την κατηγορία, όταν πρόκειται για θέματα υγείας και αλληλεγγύης.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση όταν έπαθαν ρήξη χιαστού ο Αλέξης Περογαμβράκης του ΟΦΗ, ο Νίκος Ρούμπος της Σπάρτης, ενώ εξέφρασε συλλυπητήρια και για το χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού Γιώργου Πρίντεζη.

Την Πέμπτη 21/9 έστειλε τις ευχές της και στον Λουτσιάνο που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ. «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, η Τεχνική Ηγεσία και οι Ποδοσφαιριστές της ομάδας εύχονται στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Λουτσιάνο Νέβες ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα υγιής να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep