Με Γκέσιο στο φινάλε

Νικηφόρο πέρασμα της Παναχαϊκής από τη Ναύπακτο (2-1), στο φιλικό της Τετάρτης (6/9) με δύο γκολ του Γιάννη Γκέσιου.

"Διπρόσωπη" η Παναχαϊκή στο φιλικό με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, παρόλα αυτά με δυο γκολ του Γιάννη Γκέσιου οι "κοκκινόμαυροι" επικράτησαν με 2-1. Η ομάδα του Σωκράτη Οφυρόπουλου είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα στο α' μέρος, με την ομάδα της Ναυπάκτου να προηγείται στο 11' με πλασέ του Λαγού, ενώ απείλησε αρκετές φορές την εστία του Χαλκιά.

Η Παναχαϊκή φάνηκε επιθετικά προς το τέλος του ημιχρόνου όταν οι Σπανός (38') και Αργυρόπουλος (40') δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι αλλαγές με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου άλλαξαν την εικόνα των Αχαιών και ειδικά η παρουσία του Γιάννη Γκέσιου στην κορυφή της επίθεσης. Ο στράικερ των Πατρινών ισοφάρισε στο 55' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπουτζίκου, ενώ στις καθυστρήσεις βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από μεταβίβαση του Κηνυγόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μούζος, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Καραγιάννης, Νάτσης, Ρουμπάτος, Λαγός, Πιτσιόλης, Ανδριτσόπουλος, Κολίγας, Καντάνης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Σπανός, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Αγουρίδης, Σωτηράκος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε και τους: Μακρυδημήτρη, Μασούρα, Γκέσιο, Γκίνο, Πλίμο, Μουστακόπουλο, Κηνυγόπουλο, Αντωνακόπουλο, Κωνσταντακόπουλο και Μπαμπούνη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep