«Χτύπησε» στο τέλος η Παναχαϊκή

Το πρώτο φιλικό της Παναχαϊκής στην Αγυιά συνοδεύτηκε από νίκη (1-0) κόντρα στην Προοδευτική.

Στο φινάλε κατέκτησε την 3η της φιλική νίκη η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχτηκαν την Κυριακή (27/08) στην Αγυιά την Προοδευτική και επικράτησαν 1-0, με τον προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλο να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πάτρας είχε δύο καλές στιγμές με τους Γκέσιο (14'), Φωτάκη (28'), ενώ στο δεύτερο 45λεπτο απείλησαν οι Αργυρόπουλος (54'), Ελευθεριάδης (55'), Σπανός (80') χωρίς να καταφέρουν να βρουν στόχο. Εν τέλει ο Ελευθεριάδης με δυνατό σουτ στην εκπνοή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με το πρώτο φετινό του τέρμα. Το γκολ αυτό ήρθε ως αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και το στοιχείο ότι κυνήγσαν την επικράτηση ως το φινάλε είναι, σίγουρα, στα θετικά.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Γκίνο, Φωτάκης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χαλκιάς, Αγουρίδης, Μασούρας, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Σπανός, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Μπρέγκου, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Χρήστου, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Δηλαβέρης, Ντάλλας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep