«Ζητήσαμε το ηθικό και το δίκαιο»

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας στέκεται με δηλώσεις του στο όφελος της Παναχαϊκής με την ψήφιση του άρθρου 10 του νέου αθλητικού νόμου

Δικαιωμένοι εμφανίζονται στην Παναχαϊκή, μετά την ψήφιση του άρθρου 10 του νέου αθλητικού νόμου, ο οποίος ουσιαστικά απαλλάσσει τους «Αχαιούς» από τα χρέη τους. Πάνω σε αυτό το θέμα, το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3», τονίζοντας πως πλέον η ομάδα θα μπορέσει να προχωρήσει στον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

«Ζητήσαμε το ηθικό και το δίκαιο. Δεν θέλαμε χάρη από κανέναν, απεναντίας εμείς με τις πράξεις μας πείσαμε ότι γίνεται κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Είναι πιο σημαντικό ακόμα και από το πρωτάθλημα προσωπικά για μένα αυτό που έγινε με την τροπολογία.Ήμουν σίγουρος ότι θα περάσει και το γνωρίζαμε λόγω των επαφών που είχαμε, ήταν θέμα χρόνου, αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα, η πίεση του χρόνου. Αν είχε λυθεί λίγο νωρίτερα το θέμα των χρεών, θα είχαμε προχωρήσει τον σχεδιασμό της ομάδας. Προς το παρόν έχουμε αρκεστεί σε προφορικές συμφωνίες, γιατί είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Μαρλαφέκα, πάνω στο θέμα, αποκαλύπτοντας, παράλληλα και την συμφωνία με την εταιρία αθλητικής ένδυσης «Capelli Sport», η οποία, σε περίπου 45 μέρες θα γίνει και τυπικά μέτοχος της ομάδας, συμμετέχοντας στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ της ομάδας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep