Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Τα κλειδιά στον Παπακώστα»

Αποκλειστικά ο Γιάννης Παπακώστας θα αποφασίζει για τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους ποδοσφαιριστές υποπίπτουν σε πειθαρχικά παραπτώματα σύμωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπως δήλωσε, θα ασχολείται με με την εξωαγωνιστική εξασφάλιση της εταιρείας, και τα εντός τα αφήνει στον κόουτς. «Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν δυο πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών Ατματζίδη Παναγιώτη και Mpia Mapuku Junior. Ως πρόεδρος και κάτοχος του 90% της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δηλώνω για πρώτη και τελευταία φορά ότι η τύχη των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για πειθαρχικά παραπτώματα θα κρίνεται αποκλειστικά από τον προπονητή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Γιάννη Παπακώστα.

 

Ο κ. Παπακώστας θα αποφασίζει ποια θα είναι η ποινή που θα επιβάλλεται στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σκέπτονται μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και την προσωπική τους απόλαυση και τα βάζουν πάνω από το συμφέρον της ομάδας και την προσπάθεια των συμπαικτών τους και της διοικήσεως για την άνοδο στην SuperLeague.Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει παραδώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων αποκλειστικά στον κ. Παπακώστα και στους συνεργάτες του και ασχολείται πλέον μόνο με την εξωαγωνιστική εξασφάλιση της εταιρείας» ανέφερε ο Κούγιας.

Last modified onΠέμπτη, 19 Απρίλιος 2012 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep