«Σε χέρια Πατρινών»

Πρόθεση του νέου ΔΣ της ΠΓΕ είναι η Παναχαϊκή να μείνει σε χέρια Πατρινών

Χωρίς προβλήματα και εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (10/7) οι αρχαιρεσίες στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, αν και αλγεινή εντύπωση έκανε η μικρή συμμετοχή. Πάντως, τώρα ανοίγει ο δρόμος για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το νέο ΔΣ της ΠΓΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα την Τετάρτη (13/7) και στη συνέχεια θα απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος. Οι Πατρινοί επιχειρηματίες περιμένουν τις εξελίξεις και στο μέτωπο της επικύρωσης του υποβιβασμού της Παναχαϊκής, προκειμένου να αναλάβουν δράση.

Στην τοποθέτησή του στη Γενική Συνέλευση ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Τσαούσογλου, ο οποίος πρώτευσε σε ψήφους, έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής. «Η Παναχαϊκή θα αγωνίζεται κατά 99% στη Γ’ Εθνική, υπάρχουν μέχρι στιγμής ορισμένοι ενδιαφερόμενοι και πρόθεσή μου και νομίζω όλου του Δ.Σ. είναι να μείνει σε χέρια Πατρινών γιατί αυτό είναι το πιο σωστό», ανέφερε χαρακτηστικά.

Σε ερώτηση που έγινε για το τι ισχύει με τα χρέη της Παναχαϊκής, τόνισε: «Έχουμε κάνει αίτημα στην ΕΠΟ και ρωτούμε για τα χρέη, μου έχουν πει ότι και η Παναχαϊκή θα απαλλαχθεί από τα χρέη του παρελθόντος και κατά πάσα πιθανότητα όταν επιστρέψει στην Football league δεν θα έχει τα χρέη του παρελθόντος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep