«Στα επίσημα της ΑΕΚ»

Ο Ποτής Τσιριμπής αναρωτήθηκε αν οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την Παναχαϊκή βλέπουν ματς της ΑΕΚ μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για τα ονόματα των επιχειρηματιών που εμφανίζονται ως ενδιαφερόμενοι να εμπλακούν στην Παναχαϊκή τοποθετήθηκε ο Ποτής Τσιριμπής. Ο πρώην πρόεδρος της πατρινής ΠΑΕ με δήλωσή του στο flnews αναρωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι το 90% εξ αυτών παρακολουθούν ματς της ΑΕΚ από τα επίσημα μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ανέφερε:

«Με μεγάλη ευχαρίστηση έμαθα ότι χθες έγινε ένα ραντεβού από Πατρινούς επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να δείξουν για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια ότι υπάρχουν και Πατρινοί που θέλουν να βάλουν λεφτά στην ομάδα. Επειδή η κοροϊδία τελείωσε, τα ονόματα που άκουσα των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται τώρα για την Παναχαϊκή έλεγα από τον Σεπτέμβριο ότι της κάνουν ζημιά για να μην μπορέσει να βρει τον δρόμο της για άλλους σκοπούς. Και επειδή θέλετε να στοχοποιήσετε ομάδες και καταστάσεις και άκουσα περί παραρτήματος του Ολυμπιακού, εσείς βάζετε χρώματα και σας ρωτώ...

Το 90% των επιχειρηματιών που κάνουν αυτή την κίνηση είναι αλήθεια ότι βλέπουν παιχνίδια της ΑΕΚ από τις θέσεις των επισήμων μαζί με τον κύριο Μελισσανίδη; Σας βαρέθηκα. Κρίμα για την Παναχαϊκή επειδή είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δυστυχώς έχει μπλέξει στη χειρότερη πόλη που θα μπορούσε να είναι.

Ο τέως πρόεδρος της Παναχαϊκής,
Ποτής Τσιριμπής».

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούλιος 2016 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep