Ρώτησε για Παναχαϊκή ο Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε με τον Δημήτρη Τσαούσογλου για την κατάσταση που επικρατεί στην Παναχαϊκή.

Προ ημερών έγινε για δεύτερη χρονιά η εκδήλωση «Βραδιά των Νικητών», που έχει σκοπό να αναδείξει και να τιμήσει αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν στην αθλητική περίοδο που τελείωσε, μια συνδιοράνωση της Περιφέρειας Δυτικής Αχαΐας. Σε αυτή έδωσε το παρών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, αλλά και φυσικά της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είχε τετ α τετ με τον γενικό γραμματέα της ερασιτεχνικής, Δημήτρη Τσαούσογλου.

Ο «Κατσούρ» ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην αχαϊκή ομάδα, για τα χρέη που υπάρχουν, αλλά και για την κατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου της Αγυιάς. Ο Τσαούσογλου είπε: «Ήταν μια φιλική κουβέντα για την ομάδα χωρίς να προχωρήσουμε παραπέρα. Άλλωστε θα έχουμε και μια νέα συνάντηση σε λίγες ημέρες αφού είναι επιθυμία του Κώστα Κατσουράνη και τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Για τις εκλογές της ερασιτεχνικής τόνισε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα πόλωσης και δυο ψηφοδελτίων που ακούγεται. Θεωρώ ότι θα μπουν 4−5 νέα πρόσωπα και θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Θα συγκροτηθεί ένα διοικητικό συμβούλιο για να κάνει ακόμα πιο πολλά και καλά για το καλό του συλλόγου».

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep