Αποχωρεί ο Ράπτης

Έκλεισε ο κύκλος του Νίκου Ράπτη στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Μετά από 37 χρόνιας παρουσίας και προσφοράς στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ο Νίκος Ράπτης αποφάσισε να αποχωρήσει. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Match» ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΓΕ επισήμανε πως πάντα θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, αλλά ο κύκλος του σε αυτή έχει κλείσει.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ράπτη:

Για την πολυετή παρουσία του στο σύλλογο: «Πρόκειται επί της ουσίας για τη μισή σχεδόν ζωή μου. Την αφιέρωσα στην Παναχαϊκή που αγάπησα και θα αγαπώ για πάντα. Όμως, όπως συμβαίνει παντού, έτσι κι εδώ έφθασε η ώρα για να πω το αντίο, είμαι σε μια ηλικία πλέον που πρέπει να κοιτάξω και τον εαυτό μου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πάψω να ενδιαφέρομαι για τον σύλλογο. Θα είμαι πάντα στις επάλξεις όποτε κι αν μου ζητηθεί η παραμικρή βοήθεια, αυτό είναι δεδομένο».

Για όλα αυτά που αποκόμισε και θα θυμάται για πάντα: «Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι από το σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησα με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων της Παναχαϊκής. Με αγαπάει η Πάτρα και αυτό είναι κάτι που έχω κερδίσει με κόπο και δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πιστεύω ότι και με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει στο σύλλογο, όλα θα πάνε μια χαρά».

Για τους λόγους που έφθασε σε αυτήν την απόφαση: «Σε ένα διοικητικό συμβούλιο είναι λογικό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις και αντίθετες απόψεις. Επί της ουσίας όμως, με κανέναν δεν με χωρίζει κάτι, κοινή συνισταμένη όλων μας είναι η αγάπη για την Παναχαϊκή μας και μόνο αυτό. Δεν υπήρξε κάποιο εξαιρετικά σπουδαίο συμβάν για να φέρει την όποια ρήξη, όταν όμως κάποιοι λένε δημόσια ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με μερικούς άλλους, τότε με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα, νομίζω με καταλαβαίνετε. Απλά ήταν απόφασή μου να αποχωρήσω και μάλιστα, ζήτησα όλοι να κάνουν το ίδιο, έτσι ώστε να έλθουν φρέσκα πρόσωπα για να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου. Μην ξεχνάτε ότι επί των ημερών μου δεν χρέωσα το σύλλογο ούτε μια δραχμή ή και ευρώ (γελώντας) και παράλληλα, μαζί με τους συνεργάτες μου, πετύχαμε να ελαφρύνουμε κατά πολύ τα οικονομικά βάρη που βρήκαμε, κάτι επίσης πολύ σπουδαίο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep