«Έγιναν όλοι... Παναχαϊκή»

Για τουρισμό κατηγόρησε τον Μιγκέλ Πέδρο ο Ηλίας Φυντάνης.

Για το παιχνίδι της Κυριακής (29/05) απέναντι στην Καλλιθέα μίλησε ο Ηλίας Φυντάνης. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής με δήλωσή του στο flnews στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων και χαρακτήρισε τουρίστα τον Μιγκέλ Πέδρο. Υποστήριξε ακόμα ότι αν ορισμένοι με μεγάλα συμβόλαια όπως ο Πινδώνης βοηθούσαν όσο οι νεαροί, τότε οι Αχαιοί θα έμεναν στην κατηγορία.

Εκτός των άλλων ο Φυντάνης τόνισε ότι αδιάφορες ομάδες στο φινάλε του πρωταθλήματος έγιναν... Παναχαϊκή με αποστολές 13 και 14 ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά ανέφερε στο flnews:

«Ήμασταν άτυχοι και ασόβαροι. Θέλαμε το τρίποντο για τους λόγους μας. Όταν, όμως χάνεις τρία τετ α τετ και έχεις δοκάρι στο 0-0 και δέχεσαι αστεία γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο, τότε χάνεις. Το παλέψαμε το παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε τη νίκη με πάθος. Μέχρι το 84ο λεπτό ήμασταν 2-2 κα χάσαμε το τετ α τετ (τέταρτο στη σειρά) να γίνει το 2-3. Όμως, οι τραυματισμοί του Ρουμπάτου (απώλεια), Μητρόπουλου και Χούσα από το 80ό λεπτό και μην μπορώντας να γίνουν αλλαγές, αφού δεν υπήρχαν πλην του τραυματία Πέδρο, ο οποίος φαίνεται καθαρά ότι έκανε τουρισμό μη σεβόμενος τα χρήματα που εχει πάρει τα οποία ήταν αρκετά.

Η ομάδα πάλεψε τα παιχνίδια στα ίσα με τους 11 που είχαν απομείνει και αν κάποιοι με τα μεγάλα συμβόλαια (Πινδώνης κ.τλ.) είχαν βοηθήσει όσο ο Ρουμπάτος, ο Σαμπατάκος, ο Μητρόπουλος, ο Χούσα που έπαιρναν ένα μισθό, τότε ακόμα και με τα προβλήματα αυτά θα είχαμε σωθεί. Εκτός αυτού είδαμε τις αδιάφορες ομάδες να παίζουν για θάνατο με την Παναχαϊκή, με πλήρεις ενδεκάδες, με 2 φορ και στα τελευταία παιχνίδια να παίζουν με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, κατεβαίνοντας με αναπληρωματικούς και αποστολές με 13 και 14 παίκτες. Ξαφνικά έγιναν όλοι τους... Παναχαϊκή».

Last modified onΔευτέρα, 30 Μάιος 2016 12:21

1 comment

  • PANAGIOTIS
    PANAGIOTIS Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 12:42 Comment Link

    'Ασε ρε ΦΥΝΤΑΝΗ το ποιήμα...MR 4 POINTS!!!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep