Επιμένει στην αποχή

Τρίτη ημέρα χωρίς προπόνηση στην Παναχαϊκή. Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Πέδρο.

Τα δεδομένα στην Παναχαϊκή δεν άλλαξαν ούτε την Πέμπτη (26/05). Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, οι Αχαιοί δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (26/05) και απείχαν από την προετοιμασία για 3η διαδοχική ημέρα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα παραταχθούν στο ματς με την Καλλιθέα. Εξάλλου, αν η απόφαση της διοίκησης ήταν οριστική οι ποδοσφαιριστές θα είχαν ειδοποιηθεί σχετικά. Αντίθετα, πήγαν στο γήπεδο και εκεί ενημερώθηκαν ότι προπόνηση δεν θα γίνει.

Το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι την Πέμπτη (26/05) ο Ποτής Τσιριμπής βρέθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας και διαμαρτυρήθηκε, γιατί δόθηκε νέα παράταση στη Ζάκυνθο, ενώ από την Παναχαϊκή αφαιρέθηκαν βαθμοί. Φυσικά, οι βαθμοί ήταν απίθανο να επιστραφούν, ενώ την Παρασκευή (27/05) λήγει η σχετική προθεσμία και για τους Περίκο, Καρβουνιάρη, Τζίλας, Ντελέκο.

Εν τω μεταξύ ο Μιγκέλ Πέδρο με μήνυμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την Παναχαϊκή. Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε ότι έχει στην καρδιά του όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους πέρασαν δύσκολες στιγμές. Ευχήθηκε κάποια στιγμή να επιστρέψει και η ομάδα του να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξή τους.

 

Last modified onΠαρασκευή, 27 Μάιος 2016 02:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep