«Έχει ο καιρός γυρίσματα»

Ο Ηλίας Φυντάνης υποστήριξε ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την Παναχαϊκή.

Νέες βολές προς αυτούς που «έχτισαν» το καλοκαίρι την Παναχαϊκή εκτόξευσε ο Ηλίας Φυντάνης. Με δήλωσή του στο flnews ο προπονητής των Αχαιών εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, λέγοντας ότι: «μας έπαιζαν 100-0», ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τη σωτηρία. Αναλυτικά ανέφερε:

«Να τιμωρηθούν αυτοί που έκαναν το κακό στην Παναχαϊκή. Τη λιγότερη ευθύνη την έχει ο Τσιριμπής. Κάποιοι να παρακαλάνε να μη σωθεί η Παναχαϊκή. Αν σωθεί από οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα δουν μια άλλη Παναχαϊκή και όχι ομάδα χτισμένη από πονηρούς... και γυρολόγους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα δεν προστατεύθηκε από τους επικίνδυνους διαιτητές στα έξι τελευταία παιχνίδια που παρά τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, δεν μας σεβάστηκαν και μας έπαιζαν 100 - 0 εναντίον μας. Και αυτό γινόταν επειδή πλησιάσαμε στο να σωθούμε και ενοχλήσαμε κάποιον ή κάποιους... Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Για την αποχη των οργανωμένων, πότε γέμισαν το γήπεδο από τότε που ανέλαβε ο Τσιριμπήε; Τη διέλυσαν την το καλοκαίρι με τον κάκιστο σχεδιασμό, πληρώνοντας αρκετά χρήματα ο πρόεδρος. Και πού είναι όλοι αυτοί; Πήδηξαν πρώτοι από το καράβι. Προπονητές και παίκτες... Όμως υπάρχουν ελπίδες ακόμα και θα περιμένουμε όλοι».

Last modified onΤετάρτη, 18 Μάιος 2016 11:47

2 comments

  • Η.Φ
    Η.Φ Πέμπτη, 19 Μάιος 2016 00:03 Comment Link

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.

  • ΨΕΥΤΟΕΛΠΙΔΑΣ
    ΨΕΥΤΟΕΛΠΙΔΑΣ Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 15:12 Comment Link

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ΝΑ ΣΩΖΕΤΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΤΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep