«Σχεδιασμός ούτε στην... Ουγκάντα»

Ο Ηλίας Φυντάνης εκτόξευσε βολές προς το τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής που ξεκίνησε τη σεζόν και στον Δημήτρη Σπανό.

Βέλη σε βάρος του προηγούμενου τεχνικού τιμ και του πρώην προπονητή της Παναχαϊκής, Δημήτρη Σπανού εκτόξευσε ο Ηλίας Φυντάνης. Ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας με δήλωσή του στο flnews υποστήριξε ότι ο Ποτής Τσιριμπής εμπιστεύτηκε λάθος άτομα το καλοκαίρι, χαρακτήρισε τα αποκτήματα ως «δήθεν πρωτοκλασάτους, οι οποίοι ήταν ό,τι χειρότερο υπήρξε στην ποδοσφαιρική αγορά και τον νυν τεχνικό της Λαμίας... λίγο!

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Φυντάνη στο flnews...

«Σχεδιασμός το καλοκαίρι ούτε στην Ουγκάντα! 

Ο Πρόεδρος κ. Τσιριμπής εμπιστεύτηκε άτομα που τελικά έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το τεχνικό τιμ που σε συνεργασία με τους μάνατζερ, εφεραν το καλοκαίρι ποδοσφαιριστές δήθεν πρωτοκλασάτους, οι οποίοι ήταν ό,τι χειρότερο υπήρχε στην ποδοσφαιρική αγορά σε όλους τους τομείς...

Πλήρωνε ο Τσιριμπής και το δούλεμα πήγαινε σύννεφο. Όταν υπήρξαν τα μεγάλα προβλήματα τον Ιανουάριο, αφού έκαναν καλά την δουλειά τους... άρχισαν τις προσφυγές σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τιμ που υπήρχε τότε και αφού διέλυσαν την ομάδα που ανέβηκε στα πέτρινα χρόνια του 2010-2011, πήδηξαν πρώτοι από το καράβι γιαι να βουλιάξει.

Έφτασε η ομάδα να παίζει με 11 ποδοσφαιριστές ήρωες, που το τεχνικό τιμ τούς είχε τότε δευτεροτρίτους και οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι επρεπε να ειναι οι περισσότεροι βασικοι. Και δεν φτανει αυτό, τη στιγμή που οι ήρωες αυτοί φέρνουν θετικά αποτελέσματα και πάει να σωθεί η ομάδα. Εκτός του -3 που δεν δέχεται κάτι σημαντικό για την σωτηρία της, έρχεται αυτός που έγινε γνωστός από την Παναχαική, και δεν πειράζει ότι κέρδισε η Λαμία, όπου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι μεγάλη ομάδα με χρήματα και με κόσμο, αλλα είναι ο τρόπος που κερδίζει.

Όταν, δηλαδή, αυτοί οι 11 ήρωες παίζουν καλύτερα, χάνουν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο 0-0, χωρίς να έχει μπει ο αντίπαλος στην περιοχή μας, και για να κερδίσεις αυτούς που πούλησες, τους ήρωες, χρειάζεται να βρεθεί ένας διαιτητής που χωρίς λόγο αφήνει την ομάδα για μισή ώρα με δέκα παίκτες, όταν χρειάζεται να μη μας δώσει πέναλτι στο 88' και όταν χρειάζεται να κάνεις και τρεις αλλαγές με πρωτοκλασάτους παίκτες, τότε εισαι πολύ λίγος. Εύχομαι πολλές επιτυχίες στην ομάδα της Λαμίας και, επίσης, εύχομαι να συνεχίσεις και του χρόνου και να σου εμπιστευτεί η διοίκηση τον σχεδιασμό της ομάδος της Λαμίας...».

Last modified onΠέμπτη, 12 Μάιος 2016 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep